De bästa sajterna för sportbetting 2018

Oavsett om du vill spela betting, poker eller casino på nätet så kommer detta idag att vara en djungel av olika sajter, spelbolag och bookmakers. I denna artikel ska det handla om bookmakers och de bästa bettingsajterna år 2018. Vid skrivande stund har det ju gott en bit in över halv året, så nu finns kunskapen om vilka som är mest populära och som har gjort bäst ifrån sig under den tidigare delen av året.

Vad är det då som definierar om en bettingsajt och en bookmaker är bättre än andra. Ja, naturligtvis kommer massor av spelare att ha olika åsikter om detta. Det finns dock ändå saker som är viktiga för alla. Vid denna kontroll har det setts till följande:

 • Ett bra bonuserbjudande till alla nya spelare samt ett system som gör att lojala spelare får många erbjudanden under årets gång.
 • Stor support med trevlig personal som verkligen gör allt för att hjälpa sina spelare som har råkat ut för ett problem. Samtidigt som det ska finnas en stor sektion med vanliga frågor och svar.
 • Stort spelutbud och bra odds. Här har det setts till antalet olika sporter som erbjuds att spela på samt att det finns möjligheter att spela på olika marknader.
 • Möjligheter till insättningar och uttag är viktigt. Därför har detta även tagit med i beräkningen vid valet av de bettingsajter du finner nedan.betsson team

6 spelbolag och bookmakers toppar listan 2018

Efter att denna kontroll har genomförts så resulterade detta i att det finns sex stycken spelbolag och bookmakers som blir de bästa valen för en spelare på betting online 2018. Håll i hatten, för här rullas listan ut. Detta gör att även du kan göra det bra val av bookmaker som andra spelare redan har gjort.

 • Betsson

  • Här har du förmodligen vinnaren om du ska kora en bettingsajt 2018. Detta med anledning av att de alltid levererar bra kvalitet på betting. Dessutom erbjuder de alla sina funktioner och perfekt livestreaming även i mobil-appen. Det som gör att Betsson är så bra 2018, är deras re-vampade bettingbonus. Här handlar det om ett riskfritt spel på upp till hela 1000 kronor. Vid eventuell vinst ligger omsättningskravet på låga en enda gång.

 

 • Nordicbet

  • Denna bookmaker är också en bettingsajt som alltid ligger högt upp i populariteten hos alla spelare på mobilbetting och betting online. Vad som gör Nordicbet så bra är deras tydliga betting-app och att de alltid har massor med kampanjer till alla spelare. Den oddsbonus du får som ny spelare ligger på 100% upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel på 250 kronor. På kontantbonusen ligger omsättningskravet på sex gånger, och eventuell vinst på riskfritt spel måste omsättas minst tre gånger.

 

 • Unibet

  • När du väljer Unibet som bookmaker väljer du också en av de allra största på bettingplanen 2018. Här kommer du alltid att få ett bra spelutbud och bra kvalitet på oddsen. Som ny spelare hos Unibet 2018 kommer du också att kunna välja mellan två olika oddsbonusar. Den första är på 500% upp till 500 kronor och den andra är på 200% upp till 1000 kronor. Naturligtvis kan du får och spela bonusen via mobilbetting hos Unibet, som också erbjuder toppenbra livestreaming i alla enheter.

 

 • Bethard

  • När du vill spela riktigt hård och vara den som satsar på de rätta odds spelen, så säger de på Bethard att de är den rätta platsen. Här är det definitivt ingen mening med att snacka emot detta, utan de levererar verkligen en hög kvalitet på betting online. Här väljer du fritt om du vill spela i mobilen eller via datorn. Ingen mobil-app krävs, utan här gäller inloggning via webbläsaren. Bethard lämnar 100% upp till 1000 kronor i oddsbonus och kräver bara att den omsätts fyra gånger innan du kan ta ut eventuella spelvinster.

 

 • Betsafe

  • När du träffar på Betsafe som bookmaker online, så har du sprungit på ytterligare ett av spelbolagen i den långa raden som drivs av Betsson. Med det sagt så håller allt en hög kvalitet och är mycket tydligt såväl vid spel i datorn som via mobilen. Mobilbetting spelar du bäst via den mobil-app som erbjuds. Betsafe har naturligtvis livestreaming som fungerar i alla enheter, samt att du också finner ett system för Betsafe på Apple TV. Som ny spelare hos Betsafe dubblar de din första insättning upp till hela 2000 kronor. Ditt omsättningskrav på denna oddsbonus ligger på fyra gånger.

 

 • Coolbet

  • Här har du en relativt ny bookmaker på spelmarknaden. Coolbet är den yngsta av spelbolagen som finns på listan över bästa bookmakers 2018. Detta borde säga en hel del om Coolbet som bara funnits i lite över 1 år. Nu var det ingen som trodde att något annat än succé skulle bli resultatet då mannen som grundade både Nordicbet och Triobet står bakom Coolbet. Här har de skapat ett sätt för alla spelare att skapa sina egna oddspel, samt att de vid kontroller har visat sig ha spelmarknadens högsta odds. Här kommer också alla spelare att kunna spela i mobiler och surfplattor via inloggning i webbläsaren. Coolbet bygger nämligen sin spelsajt på senaste teknologi gällande responsiv webbdesign.