Fotbollsbetting

De flesta av oss som inte bott under en sten har nog lagt märke till sommarens strålande väder och att Sverige spelade i ett fantastiskt fotbolls-VM. Detta VM innehöll nästan allt man kan tänka sig; från en skräcksituation när Tyskland avgjorde med en frispark mot Sverige i sista minuten, till när Forsberg kom med en elegant spark i djupled in i mål mot Schweiz i åttondelsfinalen. Fotboll är något magiskt där allt kan hända, och detta är en klar fördel för oss som tänker utanför boxen.

I slutänden vet vi dock att våra svenska tre kronor blev besegrade av de engelska lejonen. Kroatien förlorade också mot världsmästarna Frankrike där vi fick en ny världsstjärna i form av Mbappé. Kroatien vann inte priset i form av en guldpokal men imponerade stort med sin prestation under hela turneringen, och fick därmed fans runt hela jordklotet istället.

Tänk om du kunde förlänga din semester ett tag till? Att återigen kunna se fotbolls-VM och njuta av det sköna vädret? Nu ska du få reda på hur du ska öka dina chanser för att bli så pass ekonomiskt oberoende att du kan ha mer fritid än arbetstid, med hjälp av tre ord: Bollen är rund.

Strategi

Det är viktigt att du konsekvent håller dig till en klar strategi och hushåller med dina pengar. På detta vis kan du slå systemet och inte låta känslorna styra över dig när du lägger ett bet. Som bekant vet vi att olika saker har olika sannolikheter att inträffa. Det vill säga de sker i varierande grad lika ofta. När vi pratar om sannolikhet luras vi omedvetet oftast av känslor, våra egna känslor kan styra och påverka vårt omdöme till en så pass grad att vi överskattar att något kan inträffa är större än vad det faktiskt är.

Bettingbolag har ganska bra koll när de sätter odds. När det kommer till vinnaren är det otroligt låg chans att du som spelare ska gå plus, speciellt om vi pratar om de större ligor. Men ge inte upp, det finns fortfarande hopp!

Om man kikar på alternativa marknader går det att hitta ganska mycket värde. Om man tänket utanför boxen och spelar på kort eller hörnor så går det att hitta ganska bra odds, då spelbolag inte alltid hinner kika på just de odds. I sådana fall brukar de kopiera från andra bolag men där brukar det vara samma sak. Så det går att hitta finfina spel till höga odds.

Onlinebetting

Nu kommer vi till kärnpunkten i det hela, man ser oftast överlägsna lag som i majoriteten av fallen kommer vinna sina matcher när de möter lag av lägre rang. Spelar man konsekvent på dessa lag så kommer man som oftast vinna eller hur?

Men, det finns alltid ett men! Bolagen som tillhandahåller dessa odds är själv medvetna om att det är en större chans att vissa fotbollslag kommer att vinna. Därför justeras dessa med hjälp av olika odds. Det favoriserande laget har därmed alltid lägre odds då många kommer att lägga sina bet på dessa lag. Det som inte är lika vanligt är att man kan spela på antalet mål eller hörnor t.o.m. vem som gör mål . Vem hade exempelvis anat att mini-Foppa skulle få in den bollen mot Schweiz?

Dessa spelalternativ ger oftast en högre och jämnare utdelning. Vi kan ta exemplet med Sverige och England. Här hade det varit fördelaktigt med att spela på höga antalet hörnor då vi vet att båda lagen gärna försöker få till sig fasta situationer. Speciellt Sverige med sitt starka försvarsspel eller England som briljerade under fasta situationer under hela turneringen. Det går att spela på allt möjligt, två målfarliga lag? Inga problem. Det går likväl att satsa på antalet mål under en match istället för en vinnare, eller tvärtom ifall man har två väldigt defensiva lag.

Livebetting

Tycker du att det är kul att titta på fotboll? Samtidigt som du tjänar pengar på att kolla på fotboll? Är svaret ja på dessa två frågor ska du läsa det här.

Kolla fotboll + tjäna pengar = Live betting

En fördel du som enskild person alltid har gentemot bolagen som sätter dina odds är att du inte behöver sitta och trixa runt med en massa siffror för att beräkna oddsen. Vi alla har väl känt den magiska känslan när man tittar på en match som sakta börjar svänga åt ett visst håll. Motståndarna börjar att se trötta ut, nyckelspelaren haltar sig fram och regn och rusk spökar på planen.

Detta är erfarenheter som bara vi som är äkta fans vet kan påverka matchen till fördel eller nackdel för våra lag. När du sitter och kollar på matchen live kan du alltid se direkt i ”real time” vad som sker på planen. Detta kan du lättsamt vända till din fördel med att tillämpa samma princip som för vanliga spel. Märker du kanske att motståndarna börjar spela mer defensivt på grund av nyligen gjort mål? Varsågod då är det bara att trycka in ett bet för ökat antal hörnor. Och är du snabb kan du få riktigt bra odds då spelbolagen inte alltid hinner justera. Så om du har bra koll på hur spelet går så kan du tjäna stora pengar på live betting.

Som sagt bollen är rund.