Om oss

Välkommen till bettingbonusen.se! Vårt mål är att ge dig all information om bettingbonusar som finns att hitta. Dessutom kommer vi försöka ge dig lite tips angående hur du bör betta på olika sporter. Håll till godo!

Varför vi startade sidan

Vi är ett gäng glada bettare från sydsverige som en dag tänkte att vi kunde göra vår hobby till vårt yrke. Vi har alltid tyckt om sport och betting, men detta är första gången vi någonsin skapat en hemsida. Därför har vi gjort allt vi kunnat för att den ska bli bra, men kan inte garantera någonting. Vi tänker alltså att vår hobby och yrke skulle vara kul att få ihop till en och samma sak. Dessutom hoppas vi kunna dela med oss av den kunskap om betting vi byggt upp under åren. Det är inte lätt, eller billigt, att skaffa sig erfarenhet inom betting. Allting kostar, och när man förlorar pengar flera veckor i streck kanske det inte är så kul! Således tänker vi att vi kan hjälpa många andra att spara mycket pengar.

Vad sidan ska innehålla

Vi siktar på att göra sidan så informativ som möjligt. Vi hoppas kunna lägga ut nyheter relativt regelbundet, kanske någon gång varannan vecka. Därtill vill vi uppdatera sidorna och lägga ut nya sidor när det kommer ny kunskap inom betting. Problemet är att eftersom vi har heltidsjobb kan det bli svårt att underhålla projektet som hobby, men vi lovar att göra vårt bästa! Bettingvärlden utvecklas hela tiden, och om man inte håller koll blir man snabbt omsprungen.

Nu i den nya tiden gäller detta i och för sig för alla branscher. Vi kommer ihåg när tekniken inte alls hade samma inverkan på världen som helhet. Allting gick otroligt mycket långsammare då. Nu när man kan dela allt med alla hela tiden blir det så enkelt att låta andra få veta information man själv lärt sig. Därmed kan ju alla såklart lära sig mycket snabbare,