Registreringsbonus

En av bonusarna som man kan få som spelare på antingen bettingsajter eller online casinon, är registreringsbonusen. Den här säregna drag och väldigt lätt att känna igen. Här nedan kommer vi lista bonusar vid registrering, hur man tar del av dem och hur man utnyttjar bonuspengarna till fullo. Det finns också andra typer av sign-up bonusar, läs mer om dessa här också!

Bonus vid registrering

Av alla olika de olika bonusar som finns, så är registreringsbonusen en av de mest lockande. Samtidigt är den lite underskattad. När folk kollar olika bettingsajter, så är det först och främst insättningsbonusen som lockar. Registreringsbonusen möts mer med ett ”meh”. Skälet är förstås för att den oftast är så mycket lägre än insättningsbonusen, men det är inget bra skäl till att ignorera den. På flera sätt är det nämligen den bästa bonusen, om man förstår vad den är och hur den ska användas.

Till skillnad från insättningsbonusar kräver denna bettingbonusen nämligen ingenting. Man binder sig inte till något. Och om bettingsajten skulle försöka stoppa in något i det finstilta om att man lovar att senare sätta in pengar, så är det en suspekt sajt. Det finns ingen som helst chans att några sådana krav skulle hålla i en Svensk domstol. Det gäller för övrigt många ”regler” som olika sajter försöker pracka på den som registrerar sig. Antagligen räknar de med att tillräckligt många ska skrämmas för att det ska löna sig. Men i princip förbinder man sig inte till något.

Gratis eller inte?

Registreringsbonusen är helt enkelt ”gratis pengar”, som man kan använda till att spela för. För det första gör det att man kan kolla om sajten i fråga håller måttet, utan att det kostar en något. För det andra finns ju faktiskt möjligheten att vinna och tjäna pengar utan att ha satsat något. På så sätt är registreringsbonusen gratis och man kan spela fritt.

Dock, omsättningskrav gör att detta ofta inte är helt realistiskt. Om insättningsbonusen är på 100 kronor, men man måste omsätta den 25 gånger. Så man måste faktiskt ha ett visst mått av tur för att det ska gå hem. Inte många kan få en hundralapp i handen och sedan spela för sammanlagt 2 500 kronor. Med ett så litet belopp räcker det med att man har otur några gånger i rad för att pengarna ska försvinna.

Möjligheten finns dock att vinna pengar utan att satsa ett enda öre själv. Inte många bonusar slår det. Och huvudsyftet med bonusen är att man ska få en möjlighet att prova på utan att riskera något. Insättningsbonusen är helt enkelt en ”grisen i säcken”-bonus. Läs mer om vilket värde omsättningskravet har på just den sajt som man har valt. Bara då kan man räkna och se över om bonuserbjudanden är värt det.

Olika typer av registreringsbonus

När man spelar på sport online finns det vanligtvis en registreringsbonus, men det kanske inte alltid kommer. Något som man behöver vara medveten om är att det kommer olika slags bonusar direkt efter sign-up. Som en spelare på internetbolaget vet man att det finns både gratis pengar som bonus samt gratis bets. Även free bets kan vara en del av registreringsbonusen och det kommer man se tydligt. Det finns ingen anledning för bettingsajter att gömma en sådan godbit.

Vad man föredrar att spela med, bonuspengar eller freebets, är helt upp till en själv. Man behöver inte bara välja en utan kan variera mellan de två. Det främsta sättet som man hittar bettingbonusen vid registrering är genom att jämföra odds bonusar. På så sätt kommer man att få fram det bästa alternativet för en själv som individuell spelare och spelsättet som passar sin stil.