Av alla olika de olika bonusar som finns, så är registreringsbonusen en av de mest lockande. Samtidigt är den lite underskattad. När folk kollar olika bettingsajter, så är det först och främst insättningsbonusen som lockar. registreringsbonusen möts mer med ett ”meh”. Skälet är förstås för att den oftast är så mycket lägre än insättningsbonusen, men det är inget bra skäl till att ignorera den. på flera sätt är det nämligen den bästa bonusen, om man förstår vad den är och hur den ska användas.

Till skillnad från insättningsbonusar kräver den nämligen ingenting av dig. Du förbinder dig inte till något. Och om bettingsajten skulle försöka stoppa in något i det finstilta om att du lovar att senare sätta in pengar, så är det en suspekt sajt. Det finns ingen som helst chans att några sådana krav skulle hålla i en Svensk domstol. Det gäller för övrigt många ”regler” som olika sajter försöker pracka på den som registrerar sig. Antagligen räknar de med att tillräckligt många ska skrämmas för att det ska löna sig.

Men i princip förbinder du dig inte till något. Registreringsbonusen är helt enkelt ”gratis pengar”, som du kan använda till att spela för. För det första gör det att du kan kolla om sajten i fråga håller måttet, utan att det kostar dig något, och för det andra finns ju faktiskt möjligheten att vinna och tjäna pengar utan att ha satsat något. Dock, omsättningskrav gör att detta ofta inte är helt realistiskt. Om insättningsbonusen är på 100 kronor, men du måste omsätta den 25 gånger, så måste man faktiskt ha ett visst mått av tur för att det ska gå hem. Inte många kan få en hundralapp i handen och sedan spela för sammanlagt 2,500 kronor. Med ett så litet belopp räcker det med att man har otur några gånger i rad för att pengarna ska försvinna.

Möjligheten finns dock att vinna pengar utan att satsa ett enda öre själv. Inte många bonusar slår det. Och huvudsyftet med bonusen är att du ska få en möjlighet att prova på utan att riskera något. Insättningsbonusen är helt enkelt en ”grisen i säcken”-bonus.